Overslaan en naar de inhoud gaan
werken2

Werken in het UPC Duffel, dát is werken in een mensgerichte én dynamische omgeving, elke dag opnieuw. Een omgeving waar voortdurend streven naar de vernieuwing van het zorgaanbod, aangepast aan de noden van de maatschappij. Wil jij aan de slag in een omgeving waar we patiënten in hun kwetsbaarheid een warme plek geven met zicht op re-integratie in de maatschappij dan is UPC Duffel de place to be. Dat dat niet altijd makkelijk is, zien wij elke dag. Om deze reden zorgen we er ook voor dat we onze medewerkers niet uit het oog verliezen.

Er is ruimte voor creativiteit, opleiding en persoonlijke groei. Voor onze medewerkers is dit zowel een uitdaging als een kans om hun deskundigheid te vergroten.  UPC Duffel werkt voor haar academische opdrachten samen met de Universiteit Antwerpen en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA); de basis voor een kwaliteitsvolle, wetenschappelijk onderbouwde zorg. In onze voorziening wordt er daarom ook aan wetenschappelijk onderzoek gedaan. Kortom, naast patiëntenzorg zijn opleiding en onderzoek belangrijke pijlers binnen ons ziekenhuis.

Binnen onze voorziening is ook de diversiteit voelbaar. Alle werknemers krijgen gelijke kansen, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Kortom, binnen UPC Duffel mag je rekenen op een aangename werkomgeving waarbij we onze medewerkers niet uit het oog verliezen.

werken3

Aandacht voor combinatie werk en gezin

Dit is een must, als je het ons vraagt. Er wordt aandacht gegeven aan de combinatie werk en gezin, door heel wat jobtimemogelijkheden, verlofstelsels en flexibele werkroosters aan te bieden. Jouw woon-werkverkeer wordt terugbetaald op basis van een sociaal abonnement, en bij gebruik van openbaar vervoer krijg je 100% terugbetaling.

Onze voorziening is makkelijk en vlot te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Je kan ook gebruik maken van onze gratis parkings rondom ons domein.

Wanneer je met fiets komt, kan je je fiets veilig opbergen, mét de mogelijkheid tot het opladen van je elektrische fiets. Bovendien kan je gebruik maken van douches en kleedkamers binnen de voorziening.

Onze medewerkers krijgen, naast aanvullende verzekering en gratis aansluiting tot onze collectieve hospitalisatieverzekering ook diverse voordelen via EmmausXtra (via Benefits at work). Hierdoor krijg je een ruim aanbod aan kortingen bij verschillende handelaars, maar ook bij sportcentra, bioscopen en pretparken.

UPC Duffel heeft zijn eigen BringMe box. Je kan dus je persoonlijke bestellingen op het werk laten afleveren. Grote tijdbesparing als je het ons vraagt!

Ook wordt er ruimte gemaakt voor het medewerkerswelzijn, zoals dag van de medewerker, dag van de fiets, activiteiten rond veerkracht, teambuilding,… maar ook bij traumatische werkervaringen voorzien we in opvolging door het Stress Support team.

Uiteraard moet de boog niet altijd gespannen staan!

We organiseren personeelsfeesten, sinterklaasfeest, afterwork party,… maar ook op dienstniveau worden teambuildingsactiviteiten georganiseerd.

Je komt werken op een groene omgeving, ideaal voor een deugddoende wandeling. Maar ook voor onze – jaarlijkse– “Boterhammen in het park-momenten” gedurende de zomermaanden op ons domein. 

werken4

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Nuttige links