Welkom op de Vierde Triënnale Hedendaagse Kunst!

Op de campus van het Universitair Psychiatrisch Centrum vindt van 14 september tot en met 20 november de Vierde Triënnale Hedendaagse Kunst plaats, onder de titel ‘VERBINDING (verbroken) / (dis)CONNECTED’. De tentoonstelling onderzoekt dit thema in al zijn consequenties, zowel kritische als hoopgevende. Het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel wil met werken van 25 gerenommeerde (inter)nationale kunstenaars het taboe rond psychische kwetsbaarheid verder doorbreken en kunst als integraal onderdeel van zorg onder de aandacht brengen. Ook de vaste kunstcollectie van het UPC Duffel wordt geïntegreerd in het parcours.

 De tentoonstelling is gratis en vrij te bezoeken van woensdag tot en met zondag, telkens van 13.00 tot 17.00 uur. Naast een doe- en zoekboekje aan voor (gezinnen) met kinderen is er ook een educatief pakket voor de derde graad van het middelbaar onderwijs en studenten hoger onderwijs.

Hier vind je alle informatie om je bezoek aan de Triënnale te plannen. Naast de onthaalocatie en openingsuren vind je ook meer informatie over het reserveren van een geleid bezoek met gids en ons aanbod voor (gezinnen met) kinderen en jongeren.