Overslaan en naar de inhoud gaan
Congrescentrum De Kleiput
20:00 tot 22:00

De stijgende besmettingscijfers baren ons als ziekenhuis natuurlijk zorgen.

Na intern overleg besloten we om het optreden van Raymond Van Het Groenewoud te laten doorgaan, maar met enkele extra maatregelen om de veiligheid van jullie, de bezoekers, maar ook het personeel en de patiënten te maximaliseren.

Naast de vraag naar de coronapas (het covid safe ticket), vragen we ook om een mondmasker mee te brengen en in onze gebouwen tijdens verplaatsingen te dragen. WE VRAGEN OM DIT OOK TIJDENS HET OPTREDEN ZELF OP TE HOUDEN. 

Kom zeker op tijd, om een lange, drukke wachtrij bij de tickets en coronapascontrole te vermijden. Draag best ook warme kledij omdat we deze zalen optimaal zullen beluchten.

Rekening houdende met bovenstaande kan de receptie niet doorgaan. We voorzien wel voor iedereen een flesje water zodat niemand met dorst naar huis moet.

Indien u zelf reeds besloot om niet te komen, of het evenement niet langer in uw agenda past, vragen we u om dit zo snel mogelijk te laten weten via dit adres.

Op die manier kunnen we het aantal deelnemers correct inschatten. 

Hartelijk dank en tot woensdag 17 november. 

Het evenement is volzet. 

 

Voor deze vijfde editie van Te Gek!? Open Geest, die past binnen de nieuwe jaarcampagne over depressie, toert niemand minder dan Raymond van het Groenewoud langs 12 centra, en dit tussen 29 september en 1 december 2021.

Raymond heeft zelf nooit een depressie gehad, maar weet wel wat neerslachtigheid is. Dagen waarbij de ledematen als lood voelen en de kop versuft mee heult. Het gevoel is van voorbijgaande aard, maar soms zet Raymond die neerslachtigheid om in een lied. 

'Gelukkig zijn', 'Bierfeesten (Als ik dit maar heb)', 'In mijn hoofd', 'Donkere uren' en natuurlijk het cynische ‘Wat een fijne dag’ zijn enkele pareltjes uit zijn melancholische repertoire. 

Het concert is gratis. We vragen wel om te reserveren. Er zijn 275 tickets beschikbaar. U kan zich via deze link inschrijven: 
https://evenementen.emmaus.be/upcdtegekopengeest 

Coronamaatregelen
We organiseren dit evenement met een COVID-safe ticket. Print na inschrijving jouw toegangsticket af en breng dit samen met een geldig COVID-certificaat (op papier of via de app op je smartphone) en jouw identiteitskaart mee naar het evenement.