Centrale voedingsdienst

De centrale voedingsdienst staat elke dag in voor de productie en de verdeling van de maaltijden, die op de campus zelf bereid worden. Dat doen ze volgens de modernste kooktechnieken. Tijdens het hele productieproces bewaken we de kwaliteit en de voedselveiligheid heel streng. Gezien we voor een heel diverse groep patiënten koken, streven we in onze gerechten ook steeds naar voldoende evenwicht tussen de gekende keuken van thuis, nieuwe ontdekkingen en gezonde voeding.

Maaltijden

Ontbijt en avondmaal

De keuze voor het ontbijt en avondmaal ligt in de handen van de afdelingen. Die worden hierin soms ook bijgestaan door de patiënten. Een aantal afdelingen winkelen hiervoor in onze winkel op het domein.

 

Het middagmaal

Het middagmaal kan je in het bewonersrestaurant of op de afdeling nuttigen. In dit laatste geval opteren we voor een individuele maaltijd of voor maaltijdcomponenten in schalen voor vier personen. Sommige afdelingen koken in het kader van de therapie samen met de patiënten.

Allergenen

Indien je allergisch bent aan een bepaald voedingsmiddel, dan geven we deze informatie door aan de voedingsdienst, waardoor wij je een maaltijd op maat kunnen serveren.

 

Diëtist

Onze voedingsdienst beschikt over een team van diëtisten, die je kunnen bijstaan voor voedingsadvies.