Overslaan en naar de inhoud gaan
opengeestdagen

Nieuwsgierig naar hoe het er echt aan toegaat in een psychiatrisch centrum, een initiatief van beschut wonen of een psychosociaal revalidatiecentrum? Denk je nog altijd aan hoge muren en kille kamers? Op zondag 8 oktober 2023 zetten wij voor jou (en je gezin) de deuren van onze voorzieningen wagenwijd open.

Ga mee op onze Open Geest-wandeling. Beleef hoe creativiteit en beweging ons aan het denken zet. Ontdek onze unieke hersencollectie en  de kracht van therapie tijdens interactieve workshops. Test je mentaal welzijn of leer wat nieuws over ons brein. Maak kennis met heel wat partners in welzijn en geestelijke gezondheid en ga in gesprek met onze ervaringswerkers. Op zoek naar een job? Dan ben je welkom op onze jobstand. Ook voor kinderen en jongeren valt er heel wat te beleven. Muziekoptredens, eet- en drankkraampjes en (kinder)animatie zorgen voor extra sfeer.

radio toetertoe

Het overgrote deel van de activiteiten - van alle voorzieningen van Zorggroep UPC Duffel - gaat door op en rond de campus van UPC Duffel.  Ook in Schorshaegen Duffel valt er wat te beleven.

Wandeling 2023

Een wandeling in het groen met opdrachten, tips en inspirerende verhalen van (ex-)patiënten of medewerkers van Zorggroep UPC Duffel. Of liever een kunstroute met cartoons of kunstwerken van onze zorggebruikers? Tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid bieden we maar liefst 3 wandelingen aan.

werken1

Zorggroep UPC Duffel neemt deel aan de allereerste editie van de Open Geestdagen van Te Gek!? en Zorgnet-Icuro. Op zondag 8 oktober zetten we de deuren van onze voorzieningen wagenwijd open. Wil jij dit initiatief mee delen in jouw netwerk en zo mee het taboe rond geestelijke gezondheid doorbreken? Hier vind je alle informatie.