Wegenwerken in Duffel - augustus

Opgelet: de komende periode staan enkele wegenwerken gepland in gemeente Duffel. Wil je op de hoogte blijven van de bereikbaarheid van ons ziekenhuis, neem dan onderstaande info even door. 

Asfaltwerken A. Stocletlaan
Vanaf donderdag 12 augustus (indien het weer het toelaat).
Tussen de Walemstraat en de grens met Rumst.
De straat is gedurende de werken volledig afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Je moet een omleiding volgen via de Varenstraat, de Notmeir en de Walemstraat.

Meer info? www.duffel.be/stocletlaan

Werken N108
Het Agentschap Wegen en Verkeer zal vanaf maandag 23 augustus 2021 onderhoudswerken uitvoeren op de N108. Voor Duffel gaat dit over de Berkhoevelaan en de Oude Liersebaan. Het gaat om het onderhoud van de asfaltlaag (vervangen van toplaag en onderlaag).

De onderhoudswerken gebeuren in drie fasen:

  • Fase 1 van maandag 23 augustus t.e.m. vrijdag 3 september 2021: in Duffel wordt de asfalt vernieuwd tussen de Trapstraat en de Nijverheidsstraat.
  • Fase 2 van vrijdag 3 september t.e.m. maandag 27 september 2021: asfaltvernieuwing tussen de Nijverheidsstraat in Duffel en wijk Anderstad in Lier.
  • Fase 3 van maandag 27 september t.e.m. woensdag 15 december 2021: werken op grondgebied Lier tussen wijk Anderstad en de aansluiting op de ring van Lier.

Meer info: https://www.duffel.be/N108