Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorggroep UPC Duffel neemt – samen met heel wat andere organisaties in Vlaanderen – deel aan de allereerste editie van de Open Geestdagen. Op zondag 8 oktober zetten we de deuren van onze voorzieningen wagenwijd open. De Open Geestdagen zijn een initiatief van Te Gek!? en Zorgnet-Icuro. Meer dan 80 organisaties in de geestelijke gezondheidszorg nemen deel aan dit initiatief.

Het is een opendeurdag voor de volledige Zorggroep UPC Duffel. Het overgrote deel van de activiteiten gaat door op en rond de campus van UPC Duffel. Alle voorzieningen komen aan bod via infostanden, workshops... Ook in Schorshaegen Duffel valt er wat te beleven. Een Open Geestwandeling via Duffelse natuur verbindt beide locaties.

Deel je mee?

Wij waarderen het dat je als partner dit initiatief mee bekend wil maken bij het grote publiek. Op deze pagina kan je een voorstel van content en visuals vinden die je kan gebruiken op jouw verschillende kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, website en nieuwsbrief). Wil je graag flyers of affiches? Dan kan je deze aanvragen via upcd.communicatie [at] emmaus.be.

Alvast bedankt om de bekendmaking van dit initiatief te ondersteunen en zo mee het taboe rond geestelijke gezondheid te doorbreken!

Visuals

Download deze visuals (druk op de knop hieronder > rechtermuisknop > afbeelding opslaan als) en gebruik onderstaande teksten (of laat je er door inspireren) om onze opendeurdag mee bekend te maken.

   Voorbeeldteksten

   LinkedIn / Instagram* / Facebook

   Zorggroep UPC Duffel neemt – samen met heel wat andere organisaties in de geestelijke gezondheidszorg – deel aan de #OpenGeestdagen! Maak op zondag 8 oktober kennis met deze verschillende voorzieningen. Ontdek de unieke Corsellis-hersencollectie. Ervaar zelf dat creatieve of groepstherapie écht werkt. Test je mentaal welzijn, leer wat nieuws op één van de inspiratiesessies of ga op Open Geest-wandeling door een mooi stukje Duffelse natuur. Muziekoptredens, eet- en drankkraampjes en (kinder)animatie zorgen voor extra sfeer.

   Kom jij een kijkje nemen? Welkom van 10 tot 17 uur in UPC Duffel en Schorshaegen Duffel. Stel je eigen programma samen op www.upcduffel.be/opengeestdagen.

   @Universitair psychiatrisch centrum Duffel/@upcduffel2570 @projecttegek @zorgnet.icuro/@zorgnet-icuro
   *(@Schorshaegen)

   Twitter

   Zorggroep UPC Duffel neemt – samen met heel wat andere organisaties in de geestelijke gezondheidszorg – deel aan de #OpenGeestdagen! Kom op zondag 8 oktober langs in UPC Duffel en Schorshaegen Duffel en neem deel aan heel wat leuke activiteiten. Stel je eigen programma samen op www.upcduffel.be/opengeestdagen.

   @ProjectTeGek @ZorgnetIcuro

   Nieuwsbrief / website

   Zorggroep UPC Duffel neemt – samen met heel wat andere organisaties in Vlaanderen – deel aan de allereerste editie van de Open Geestdagen, een initiatief van Te Gek!? en Zorgnet-Icuro.

   Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat in de voorzieningen van Zorggroep UPC Duffel? Kom langs op zondag 8 oktober en maak kennis met de verschillende voorzieningen. Ontdek de unieke Corsellis-hersencollectie, ervaar zelf dat creatieve of groepstherapie écht werkt, test je mentaal welzijn, leer wat nieuws op één van de inspiratiesessies of ga op Open Geest-wandeling door een mooi stukje Duffelse natuur. Muziekoptredens, eet- en drankkraampjes en (kinder)animatie zorgen voor extra sfeer.

   Kom jij een kijkje nemen? Welkom van 10 tot 17 uur in UPC Duffel en Schorshaegen Duffel. Stel je eigen programma samen op www.upcduffel.be/opengeestdagen.