Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan je bezoek 

Zondag 8 oktober 2023, 10.00 u tot 17.00 u. 

Locatie 

We openen op twee locaties:

  • UPC Duffel, toegang via Spoorweglaan 29, 2570 Duffel
  • PVT Schorshaegen, Mechelsebaan 220, 2570 Duffel 

Tickets

Gratis toegang voor iedereen, zonder inschrijven.

Toegankelijkheid

Het domein en de gebouwen van UPC Duffel en PVT Schorshaegen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is aangepast sanitair. Assistentiehonden zijn welkom. Er kan op aanvraag een parkeerplaats nabij voorzien worden. 

De Open Geestwandeling volgt enkele niet verharde paden en is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.  Er is een shuttlebus tussen beide locaties voorzien. 

Kinderen

Kinderen zijn zeker welkom op het evenement. Er is animatie voorzien o.a. op het grasveld, in de cafetaria en aan de kinderboerderij. Ook voor jongvolwassenen (14+) is er een aanbod voorzien in De Welkom. 

Honden  

Honden aan de leiband zijn welkom op beide domein, maar niet in de gebouwen van UPC Duffel. 

Cafetaria

De cafetaria zal die dag gesloten zijn.  Op de feestzone kan je aan democratische prijzen eten en drinken kopen, met jetons die ter plaatse te koop zijn. Voor het herbruikbaar materiaal wordt er een waarborg gevraagd. Er wordt geen alcohol geschonken. 

Vragen

Met vragen kan je op beide locaties terecht aan het informatiepunt. Er zijn ook gedrukte plannetjes en programma's voorzien. 

Rookvrij domein

Opgelet: UPC Duffel en PVT Schorshaegen hebben beiden een rookvrij domein. Er mag enkel in de rookzones gerookt worden. 

Route en parkeren 

UPC Duffel

UPC Duffel is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets. Er is een fietsenparking voorzien via de toegang aan Spoorweglaan 29. 

Als je met de auto komt, kan je de bordjes "Open Geestdagen" volgen. Let op: er zijn momenteel wegenwerken in Duffel. De zone  tussen Muggenberg en de verkeerslichten aan het gemeentehuis is niet toegankelijk. Volg de omleiding. 

Je kan de Open Geestdagen bezoeken via de toegang aan Spoorweglaan 29 en de bordjes "Evenement" volgen naar de feestzone op het grote grasveld. 

PVT Schorshaegen 

PVT Schorshaegen is te bereiken via bus, auto of fiets. Je kan parkeren op het domein, of op de parking van het naburige domein van Jeugdzorg Ter Elst (Zandstraat 10, 2570 Duffel).

Het onthaal vind je via de hoofdingang.