Overslaan en naar de inhoud gaan
Stemming 2

Infoavonden UPC Duffel

Inzicht in psychose

Elke laatste dinsdag van de maand verwelkomen we familieleden van patiënten die verblijven op één van onze Atlas-afdelingen (Atlas 1, Atlas 2 of Atlas 3), binnen het zorgprogramma Psychose. 

Deze avonden bieden je de gelegenheid om meer inzicht te krijgen in de diagnose van je familielid en praktische tips te ontvangen voor het omgaan met  je naaste, diens situatie en bijhorende uitdagingen. Bovendien vormt het contact met lotgenoten een waardevolle bron van ondersteuning. We besteden ook graag aandacht aan zelfzorg voor familieleden.

Door deel te nemen aan deze avonden kun je in contact komen met de medewerkers van de afdeling waar je familielid verblijft, wat hopelijk helpt bij het opbouwen van een vertrouwensband.

Om privacyredenen kunnen we tijdens deze bijeenkomsten niet ingaan op individuele gevallen. Voor specifieke situaties kun je altijd een afspraak maken met de afdelingsarts of de psycholoog.

De familieavonden gaan telkens door op de laatste dinsdag van elke maand, van 19.00 tot 20.30 uur, in Congrescentrum De Kleiput (op het domein van het UPC Duffel). Elke avond wordt een ander hoofdthema behandeld:

 

Nuttige links