Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf eind september 2018 gingen we weer van start met de familieavond van het Zorgprogramma Psychose, bedoeld voor familieleden van patiënten die opgenomen zijn op Atlas 1, Atlas 2 of Atlas 3.

Deze avonden zijn bedoeld om je meer informatie te verschaffen over de diagnose van jouw familielid en tips mee te geven voor het omgaan met jouw naaste en zijn of haar problematiek. Het contact met lotgenoten kan bovendien een bron van  ondersteuning zijn. Ook aan de zelfzorg van de familie besteden wij graag aandacht.

Omdat je op deze avonden in contact komt met medewerkers van de afdeling waar jouw familielid verblijft, hopen wij dat het voor jou gemakkelijker wordt om een vertrouwensband met hen op te bouwen.

Omwille van privacy redenen kunnen we op deze avonden niet ingaan op individuele casussen. Hiervoor kan je wel altijd een afspraak maken met de afdelingsarts of de psycholoog.

De familieavonden zullen telkens doorgaan op de laatste dinsdag van de maand, van 19u tot 20u30 in Congrescentrum De Kleiput (op het domein van het UPC Duffel). Voor meer info kan u contact opnemen met de afdeling.