Overslaan en naar de inhoud gaan
Banner Boterhammen 2023

De zomer komt stilaan in zicht, en dus ook het gratis zomerfestival ‘Boterhammen in ons park’ van het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel. Medewerkers en patiënten, maar ook wie woont en werkt in en rond Duffel zijn acht donderdagen welkom om tijdens de middag te genieten van uiteenlopende muziekbands op de groene evenementenweide van UPC Duffel.

Acht optredens voor de achtste editie

Het concept van het succesvolle ‘Boterhammen in ons park’ is simpel: jij zorgt voor de boterhammen, wij voor live muziek. En dat elke donderdagmiddag tussen 12 en 13 uur, van donderdag 6 juli tot en met donderdag 24 augustus.

Iedereen welkom

Tijdens ons zomerfestival nodigen we iedereen uit. Er is hierbij geen onderscheid tussen medewerkers, patiënten, buurtbewoners en toevallige voorbijgangers. Iedereen komt hier om even te ont-moeten, te genieten van de muziek en van elkaars gezelschap. We hopen zo bij te dragen tot een samenleving waar psychische kwetsbaarheid niet langer een taboe is.

Gratis toegang

Het evenement is volledig gratis. Ook dit jaar staat er een mooie en gevarieerde line-up op de affiche. Het muzikaal duo LUNA laat je wegdromen naar een net-iets-andere wereld op donderdag 6 juli. Daarna volgen Guy Verlinde duo, Brisk, Celtic Reunion, De Kastaars – met eigen Antwerpse nummers – en Nils en Sara. De band MURI – die het voorprogramma van Brihang al verzorgde – en het Joachim Wannyn duo, sluiten deze beloftevolle editie af.