Overslaan en naar de inhoud gaan
kennismakingsevent don't hide inside
Congrescentrum De Kleiput - UPC Duffel, Stationsstraat 22c 2570 Duffel
19:00 tot 22:00

Don't Hide Inside zet sinds 2015 hulpverleners en ervaringsdeskundigen in om het taboe rond psychische kwetsbaarheid en mentaal welzijn bij jongeren te doorbreken. Dat doen we door middel van interactieve workshops op scholen voor secundair onderwijs en in het hoger onderwijs, zowel voor leerlingen/studenten als voor leerkrachten/docenten, ouders en directies. Vzw Don't Hide Inside werd opgericht door medewerkers en ervaringsdeskundigen van het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel.

We nodigen jullie graag uit op ons kennismakingsevent op woensdag 20 maart 2024 in Duffel. Maak kennis met het aanbod aan workshops van Don’t hide inside voor jouw klas, school of organisatie. Je ontdekt er ook de nieuwe en pakkende kortfilm die voortaan als basis dient voor de workshops.

Doelgroep

Voor (zorg)leerkrachten, docenten, leerlingenbegeleiders, pedagogische begeleidingsdiensten uit het secundair en hoger onderwijs en organisaties in het welzijnswerk en geestelijke gezondheidszorg die zich richten op jongeren.

Programma

19.00 uur Onthaal
19.30 uur Verwelkoming en toelichting aanbod Don’t hide inside
19.45 uur Voorstelling kortfilm ‘The hurdles of youth’
20.00 uur ‘Over de Streep’
20.15 uur Vraaggesprek
20.45 uur Receptie met netwerkmoment