Overslaan en naar de inhoud gaan

Met begeleiding drie tot vier keer meer kans om te stoppen.

Begeleiding door een tabakoloog heeft tal van voordelen.

De tabakoloog motiveert je en kent alle mogelijke hulpmiddelen om je bij te staan in het stoppen met roken. Samen met jou werkt zij aan een rookstopplan op maat waarin zij je vervolgens verder begeleidt. Aandachtspunten zoals stress, gewichtstoename, voordelen van rookstop (beter gezondheid, meer geld uitsparen, betere smaak en geur,...) en motivatie krijgen de nodige aandacht. Ook na herval ben je welkom bij een tabakoloog. Stoppen met roken is immers een proces van vallen en opstaan. Door rookstopbegeleiding bij de tabakoloog heb je drie tot vier keer meer kans om van je verslaving af te geraken. Iedereen is dus welkom bij ons!

Wil jij stoppen met roken?

De tabakoloog houdt elke twee weken op dinsdag, tussen 8u en 16u30, in gebouw 02, dichtbij het onthaal. Je kan je aanmelden via de receptie. Via mail of telefoon maak je een afspraak. 

Maak een afspraak

Omdat roken slecht is voor de gezondheid voorziet de Vlaamse overheid een financiële tussenkomst voor rookstopbegeleiding. Voor meer info, surf naar https://www.vlaanderen.be/rookstopbegeleiding

Nuttige linken